Despre noi

Infiintata in anul 2004, compania ICT Transcom a devenit un nume cunoscut in domeniul excavatiilor si al transportului de pamant rezultat din aceasta activitate. 

Dotarile de care dispunem, seriozitatea cu care abordam fiecare proiect si profesionalismul angajatilor ne recomanda pentu orice lucrare, indiferent ca e vorba despre fundatii, degajari, nivelari terasamente, diguri, decopertari sau transport.

Beneficiarul lucrarilor este partenerul nostru, iar noi facem tot ce ne sta in putinta sa ii venim in ajutor, indiferent de dificultatea situatiei.

Ca sa dam un exemplu, au existat lucrari in cadrul carora terenul pe care il excavam rezerva surpriza unui izvor. Nu ne-am retras echipa si utilajele, ci am drenat apa din zona respectiva, dupa care ne-am continuat lucrarea pentru care am fost angajati. Totul pentru ca partenerul nostru sa nu piarda timp si bani!


De ce ICT Transcom?

Nici un proiect nu este prea mic sau prea mare pentru noi, deoarece folosim de fiecare data utilajele potrivite pentru a obtine cele mai bune rezultate.


Prin ce suntem diferiti de concurenta?

Politica de preturi convenabila si calitatea lucrarilor realizate.

Respectarea termenelor de executie stabilite.

Maleabilitatea cu care abordam proiectele.


Valorile noastre

Valorile care ne conduc echipa in fiecare zi de munca sunt: integritatea, performanta si harnicia.

 

Doresti informatii suplimentare? Iti stam la dispozitie! contacteaza-ne